۱۳۹۱ شهریور ۱۰, جمعه
مشاور لاریجانی: مرسی به اجلاس نم رید و نشست و رفت ما الان مجبوریم با مقام عزما بشوریم
حسین شیخ الاسلام٬ مشاور امور بین الملل علی لاریجانی گفته که «متاسفانه آقای مرسی پختگی لازم در اداره نشست سران نم را نداشت و برنامه و نظم اجلاس را به هم ریخت.» نزدیک بود کفن پوش ها بریزند و از سر در اجلاس آویزانش کنند تا برای دیگران عبرت شود علیه نظرات عزما صحبت و تز ندنهند
۱۳۹۱ شهریور ۹, پنجشنبه
مرسی با آفتابه به مراسم افتاحیه مقام عزما وارد شد و خودش را خالی کرد و رفت
مرسی با آفتابه به مراسم افتاحیه وارد شد و خودش را خالی کرد و رفت قبل از آنکه ا...ن..حرف بزند شاید بشه گفت اولین کسی هست این چنین به مقام عزما خدمت کرد رفت
درود فرستادن مرسی بر «ابوبکر و عمر و عثمان و علی» در آغاز سخنرانی
درود فرستادن مرسی به خلفای راشدین و تحریف سخنانش توسط مترجم
این قسمت از سخنرانی مرسی که بصورت مستقیم از شبکه های خبر و اول سیما و رادیو ایران پخش می شد، بصورت همزمان ترجمه نشد و مترجم پس از این جملات ترجمه را شروع کرد.
درود فرستادن به خلفا در خطبه های نمازجمعه مکه و مدینه هم مرسوم نیست و تنها به پیامبر و صحابه درود فرستاده می شود. به نظر می رسد این عمل مرسی بصورت عمدی و در پاسخ به سخنرانی رهبر انقلاب در ابتدای اجلاس و در یک حکومت شیعه صورت گرفته است.
فیلم این قسمت سخنرانی مرسی را می توانید در اینجا ببینید و بشنوید.
مترجم همزمان سخنرانی مرسی، بخش هایی از سخنرانی مرسی در مورد رژیم سوریه را تغییر داد و کشور "سوریه" را "بحرین" ترجمه کرد!
همچنین مترجم در یک اقدام غیر حرفه ای دیگر، حمایت مرسی از «مردم و انقلابیون سوریه» را حمایت از «دانشجویان» این کشور ترجمه کرد
!رییس جمهور مصر در سخنان خود با حمله به حکومت اسد، خواستار توقف خشونت در سوریه با «دخالت فعال» شد. وی اظهار داشت: «همبستگی ما با مبارزات مردم عزیز سوریه علیه رژیمی سرکوبگر که مشروعیت خود را از دست داده، به همان اندازه که یک ضرورت سیاسی و استراتژیک است، یک وظیفه اخلاقی نیز محسوب می شود. این حمایت از اعتقاد ما به آینده سوریه به عنوان کشوری آزاد و سربلند منشا می گیرد. همه ما باید حمایت کامل، و نه نسبی خود را از مبارزه طالبان آزادی و عدالت در سوریه اعلام کنیم. همدلی ما باید به رویکردی سیاسی تبدیل شود که حامی گذار مسالمت آمیز به یک نظام حکومتی دموکراتیک و منعکس کننده مطالبات مردم سوریه در زمینه دستیابی به آزادی، عدالت و برابری است.»
وی تاکید کرد: «ما نمی توانیم خونریزی در سوریه را متوقف کنیم جز اینکه همه ما دخالت فعالی در این زمینه داشته باشیم. ما حمایت کامل خود را از مردم سوریه ابراز کرده و خواهان آن هستیم که باید از سقوط سوریه به دایره جنگ داخلی جلوگیری کنیم. بسیار حیاتی است که مخالفان سوریه با یکدیگر متحد شده تا بدون نابودی کشور، به دستاوردهای خود دست پیدا کنند.»
مرسی تاکید کرد: "ما حمایت کامل خود را از مردم سوریه ابراز کرده و خواهان آن هستیم که باید از سقوط سوریه به دایره جنگ داخلی جلوگیری کنیم."
کجایند همه کسانی که مخالف تجزیه ایران بودند
رهبران حزب دمکرات و کومله کردستان ایران که با توهم تمام خود را نماینده مردم کرد ایران معرفی می کنند در تاریخ 31 مرداد 1391 طی توافقنامه ای بخشی از سرزمین هزاران ساله ایران که کردستان نامیده می شود ، جدا کرده و تلاش می نمایند در آن منطقه از کشور ایران، حاکمیت مستقل ، قانون اساسی مستقل ، انتخابات مستقل و ملت و دولت مستقل برپا کنند.
رهبرانی چون مصطفی هجری و عبدالله مهتدی از پیشمرگان جنگ سالار که یک دهه با هدف جدائی بخش سنی نشین کردستان با نیروهای مسلح ایران در ستیز و جنگ مسلحانه بودند ، نه تنها باعث کشته و بی خانمانی هزاران نفر از هم میهنان نظامی و غیر نظامی ما در استان کردستان بودند بلکه در همان زمان کشور ما مورد تجاوز ارتش بیگانه بود و بخش هائی از سرزمین زرخیز ما در اشغال دشمن قرار داشت.
احزاب یاد شده در بندهای دو ، سه و هشت توافقنامه خود به ملت و کشور ایران اعلام جنگ داده و چنین نوشته اند :« بند دو : کومله و حزب دمکرات اعتقادی کامل به انتخابات آزاد توسط مردم کردستان دارند »
در دیداری که هیات جنبش آذربایجان با نمایندگان حزب دمکرات هجری در پاریس داشت : نماینده این حزب چنین حرف سستی را بیان کرد و البته در همان دیدار نیز جوابش را شنیده بود که کشور هزاران ساله ایران ملک مشاع فرد فرد ملت ایران است وهرگونه تصمیم گیری برای یک وجب از خاک این کشور می باید با رای کل ملت ایران باشد ، نه فقط یک استان و یا یک منطقه.
« بند سه : هر دو طرف بر این باورند که حاکمیت آینده کردستان و قانون اساسی کشور بر پایهی حقوق سیاسی و ملی کردستان تدوین گردد. » بکار بردن حاکمیت آینده کردستان و قانون اساسی کشور برپایه حقوق سیاسی وملی کردستان دو معنای روشن دارد. الف : حکومت جداگانه کردستان ب : قانون اساسی جداگانه کشور کردستان
این دو سازمان باوری به تبلورحقوق سیاسی وملی مردم ایران در قانون اساسی نوین کشور پس از سرنگونی جمهوری اسلامی ندارند.
« بند 8 : حزب دمکرات و کومله، فدرالیسم ملی- جغرافیایی را به عنوان شعار اصلی و برنامهی سیاسی خود برای حل مسئلهی ستم ملی در کردستان برگزیده و خود را پرچمدار این شعار دانسته و برای تثبیت و تحقق آن به اشتراک مساعی می پردازند ».
فدرالیزم ملی و جغرافیایی به این معنی است که فقط کردها در یک جغرافیای معیین در یک فدرال باشند.
با این اندیشه واپسگرا که در بند 8 توافقنامه این دو گروه به امضاء رسیده است ، می باید صدها هزارنفر از آذربایجانیها که در شهرها و روستاهای خود و نیاکان شان بهمراه پسر و دختر عموهای خود یعنی کردها که هر دو از یک قومی بنام "ماد" هستند ، تسویه شوند. لازم می دانیم جهت روشن شدن افکار عمومی مردم ایران ، اپوزیسیون مخالف رژیم جمهوری اسلامی و سازمان های جهانی به مقداری از توان و درصد طرفداران این گروه ها ، بر مبنای آمار جمعیت در استان ها اشاره کنیم :
تعداد استانهای کرد نشین و آخرین آمار جعمیت آنها :
استان کردستان 1.467.585 نفر
کرمانشاهان 1.905.792 نفر
ایلام 566.332 نفر آذربایجان غربی جمعیت کردها حدودأ 500.000 نفر تهران و اطراف جمعیت کردها حدودأ 700.000 نفر درمناطق دیگر ایران جمعیت کردها حدودأ 500.000 نفر
==== ===================================================
برآورد آماری کل جمعیت 4.639.709 نفر بدلیل نبود آمار دقیق با افزودن این تعداد نفر پراکنده در کشور 360.000 نفر کل جمعیت کرد در سراسر ایران پنج میلیون نفر خواهد بود 5.000.000 دفر درصد طرفداران کلیه سازمان های خواهان حاکمیت و قانون اساسی جدائی از ایران که در بند 3 این توافقنامه آمده است : استان کردستان 30 % از کل جمیت این استان به عبارتی 480.000 نفر استان کرمانشاهان 10 % از کل جمیت این استان 190.000 نفر استان ایلام 2 % از کل جمیت این استان 11.600 نفر استان آذربایجان غربی 40 % از کل جمیت کرد این استان 200.000 نفر تهران و اطراف 5 % از کل جمعیت کرد پایتخت 35.000 نفر سراسر ایران 5 % از تعداد جمعیت کرد 25.000 نفر جمعیت پراکنده اضافه شده 5 % از تعداد جعمیت 17.000 نفر ============================================================ یک و سه دهم % از کل جمعیت ایران 958.600 نفر کل تقریبی طرفداران اندیشه بند 3 این توافقنامه که خواهان حاکمیت و قانون اساسی جدا از ایران(اعم از نوزاد یک روزه تا پیرمرد 80 ساله ) هستند. آمار نیروهای مسلح این گروه ها در کردستان عراق و کوه های قندیل سازمان پژاک 1.200 نفر حزب دمکرات هجری 2.000 نفر حزب دمکرات خالد هردانی 600 نفر کومله مهتدی 700 نفر کومله عمر ایلخانی زاده 400 نفر سازمان های متفرقه حزب کمونیست و غیره 1000 نفر ============================================================= جمع کل نیروها که همگی پیاده نظام با کاربرد سلاح های سبک هستند 5.900 نفر
با توجه به اطلاعات حدودی ذکر شده در بالا ، گروه های قومگرای کرد با فریب افکار عمومی ایرانیان و بعضی از سازمان های جهانی ، خود را بسیار بزرگتر و قویتر از آنی که هستند ، نشان می دهند و یا اینکه نمونه کردستان عراق را جهت پیشبرد اندیشه پنهان خود که با این توفقنامه آن را علنی کردند، ارائه می دهند.
موضوع کردستان عراق و یا سوریه هیچ شباهتی به کردستان ایران ندارد. به دلیل اینکه در عراق کردها هم از نظر نژادی و هم از نگاه فرهنگی و زبانی با یک ملت بیگانه طرف بوده و هستند. در حالیکه در ایران مسئله صورت دیگری دارد. بدین معنا که کرد های ایرانی هزاره ها و دوش بدوش آذری ها و دیگر مردم ، طبق شواهد تاریخی ، تحت عنوان قوم ماد ، امپراتوری پانصد سالۀ آشور را شکست داده و برای اولین بار دیوانسالاری منظم کشور ایران را به پادشاهی دیاکو بزرگ بنیاد نهادند. طبیعی است که با ابن پیشینۀ تاریخی ، اکثریت مطلق پنج میلیون نفر کرد در مناطق مختلف ایران ، هیچگونه گرایشی
به تفرقه افکنان و جدایخواهان که همآواز با بیگانگان سلطه طلب در بعضی از کشور های تنگ نظر استعماری ، قصد پاره پاره کردن میهن عزیزمان را کرده اند ، ندارند.
باید توجه داشت که ادعای فدرالیزه کردن ایران هرگز با اصول و مفاهیم سیاسی دنیا خوانایی ندارد. سخن کوتاه اینکه تجزیه کردن یک کشور ، به معنای ایجاد یک " کشور فدرال " نیست و اگر به نمونه هائی از کشورهای دیگر به مانند آلمان ، ایالات متحده آمریکا و یا کشورهای بالکانی ( یوگسلاوی سابق) که نظام فدرالی درآنها برقرار گردیده توجه داشته باشیم ، که هر یک از این ممالک ، در گذشته حکومت های منطقه ای اداره می شده اند که جهت دستیابی به قدرت ، همگی به ایجاد " کشورهای فدرال " مبادرت نموده اند. با این توضیح روشن و تاریخی ، اندیشه سست رهبران سازمان های خواهان ایجاد حاکمیت و قانون اساسی جدا از ایران که اکثریت آنها از شهرهای سنی نشین آذربایجان غربی و کردستان هستند ، بیش از اینکه حقوق اجتماعی و فرهنگی و سیاسی مردم نیک سرشت کرد را تامین کند ، به آن زیان های جبران ناپذیری وارده کرده و می کند. گفتمان سیاسی و آزادیخواهی مردم شریف و نیک پندار کرد را در محدوده کوچک و تنگ فدرال قومی و زبانی زندانی کرده است. این در شراطی است که جهان با شتاب فراوان بسوی برداشتن مرزها حرکت می کند.
بندهای دو ، سه و هشت این توافقنامه ضد تمامیت ارضی و یکپارچگی ملی ایران را بشدت محکوم می کند و از مردم شریف و هم قوم و تبار خود از کردستان تا کرمانشاهان و ایلام می خواهد ، ضمن جدا کردن حساب این اندک کج رفتاران و نفاق افکنان از مبارزان راه آزادی و مساوات طلبان و با مطرح نمودن بحق تمامی حقوق اجتماعی و سیاسی و فرهنگی خود و تحقق بدون کم و کاست آنها، به جنبش عظیم آزادیخواهی ملت ایران بپیوندند و از کشور هزاران ساله خود و نیاکان فرمندشان با همراهی و هم پیکاری با دیگر هم میهنانشان دفاع کنند.
زنده باد آزادی و مساوات پاینده ایران و ملت ایران |
۱۳۹۱ مرداد ۲۷, جمعه
در اولین واکنش به بارش باران مسئولان حواسشان به باران باشد/ کانکس نداریم
بروز اولین مشکلات برای مردم زلزله زده و در مانده گی دست اندرکاران و مشکل را به گردن دیگری انداختن کاری که همیشه مسولان نظام برای توجیه دارند واقعا ننگ با د سران این مملکت را که اینگونه برخورد میکنند با مردم داغ دیده
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در مورد احتمال بارش باران در مناطق زلزله زده گفت: هلال احمر آماده است ولی برای جلوگیری از آب گرفتگی و مشکلات دیگر مسئولان باید زودتر اقدام کنند این درحالی است که هنوز کانکسهای اسکان موقت تامین نشده است.
محمود مظفر در گفتگو با مهر در مورد اعلام سازمان هواشناسی کشور در مورد احتمال بارش باران در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی گفت: چادرهای امدادی ضد باران است و کاورهای نایلونی هم برای این مواقع دیده شده ولی برای جلوگیری از آب گرفتگی یا بروز مشکلات دیگر در هنگام بارش باران باید مسئولان زود تر وارد عمل شوند.
وی افزود: بر اساس قانون وزارت مسکن و شهرسازی باید کانکسهای مورد نیاز بعد از اسکان اضطراری را تامین کند ولی متاسفانه هنوز کانکسی وارد منطقه نشده و در زمان باران بسیار مشکل خواهیم داشت.
رئیس سازمان امداد و نجات اظهار داشت: وقتی دیدیم کسی برای تامین سرویسهای بهداشتی کاری نکرد به هر زحمتی بود توانستیم 1300 سرویس بهداشتی را تامین کرده و به منطقه ارسال کنیم. الان هم بسته های بهداشتی ویژه خانواده و پوشاک و البسه کودک به مقدار کافی توزیع شده است. همچنین کلمنهای آب و یخ هم به مقدار لازم تامین شده است.
رژیم ضد ایرانی، اگر کمی شرافت و انسانیت داشت....
آیا رژیم ضد ایرانی، اگر کمی شرافت و انسانیت داشت نمی بایست همه کارهای خود را در هر زمینه تعطیل کند، و با همه وجود، با همه امکانات به وضع مصیبت زدگان، آوارگان، درماندگان، و زخمی های زمین لرزه آذرآبادگانمان برسد؟.
آیا در این موقعیت حساس و ناگوار، رفتن احمدی نژاد تازی نسب و چند تن از جیره خوارانش به عربستان و چاپلوسی تازیان برای نگهداری بشار اسد جنایتکار بر سر قدرت، از خواسته های انقلابی ما در سال ۵۷ بود، و یا پرداختن به ویرانی ها، و نیازمندی های بازماندگان زمین لرزه آذربایجان؟.
– آیا این خواست و آرزوی ما بود که در هر شهر، بخش، بجای ساختن بیمارستان، دبستان، دبیرستان، و دانشگاه سطح بالا و با کیفیت ممتاز ( نه دانشگاههای قلابی مسخره و تنها پول ساز اسلامی)، مسجد و حسینیه و یا یا گور هر آخوندی را به نام امام زاده آیینه کاری نموده، و در کله پوک امت خردباخته فرو کنند؟.
این ها که گفته شد، خواست ها و آرزوهای بر باد رفته ملتی است که تسلیم و نوکری را پیش گرفته، و همواره به مجلس آخوند، دشمنان دیرین میهنمان روشنایی و زینت می بخشد. از آن چه گذشت آیا نباید گفت ننگ و نفرین بر هر ایرانی نما که حیثیت، تاریخ، فرهنگ، آیین، آداب، ناموس و شرف ایرانی را به آخوند بفروشد، در مجلس آخوند حضور یابد، و در برابر آنهمه خیانت و جنایت سکوت نماید؟.
پس بیدار شو ای ایرانی که وقت خواب نیست
آیا در این موقعیت حساس و ناگوار، رفتن احمدی نژاد تازی نسب و چند تن از جیره خوارانش به عربستان و چاپلوسی تازیان برای نگهداری بشار اسد جنایتکار بر سر قدرت، از خواسته های انقلابی ما در سال ۵۷ بود، و یا پرداختن به ویرانی ها، و نیازمندی های بازماندگان زمین لرزه آذربایجان؟.
– آیا این خواست و آرزوی ما بود که در هر شهر، بخش، بجای ساختن بیمارستان، دبستان، دبیرستان، و دانشگاه سطح بالا و با کیفیت ممتاز ( نه دانشگاههای قلابی مسخره و تنها پول ساز اسلامی)، مسجد و حسینیه و یا یا گور هر آخوندی را به نام امام زاده آیینه کاری نموده، و در کله پوک امت خردباخته فرو کنند؟.
این ها که گفته شد، خواست ها و آرزوهای بر باد رفته ملتی است که تسلیم و نوکری را پیش گرفته، و همواره به مجلس آخوند، دشمنان دیرین میهنمان روشنایی و زینت می بخشد. از آن چه گذشت آیا نباید گفت ننگ و نفرین بر هر ایرانی نما که حیثیت، تاریخ، فرهنگ، آیین، آداب، ناموس و شرف ایرانی را به آخوند بفروشد، در مجلس آخوند حضور یابد، و در برابر آنهمه خیانت و جنایت سکوت نماید؟.
پس بیدار شو ای ایرانی که وقت خواب نیست
۱۳۹۱ مرداد ۱۵, یکشنبه
توصیف بهشت و جنهم
فقط یک آخوند ایرانی میتونه طوری از بهشت و جهنم و حیات پس از مرگ صحبت کنه که انگار لیدر توره و هفته ای دوبار میره و بر میگرده
مرگبر هر چی آخوند و دین و مذهب مزخرفات است
مرگبر هر چی آخوند و دین و مذهب مزخرفات است
آخرین پیام خدا به جنتی !!
جنتی عزیزم از انجا که عزرائیل مرده ... قیامت هم تموم شده و منم هم دارم میرم احیانا اگه خواستی بمیری فقط خورشید را خاموش ....خداوند بزرگ قدیم
۱۳۹۱ مرداد ۱۳, جمعه
جنتی: گرما، سرما و گرانی دست خداست
احمد جنتی خطیب این هفته نماز جمعه تهران با بیان اینکه دشمن در جنگ های گذشته در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است به موضوع تحریم ها اشاره کرد و گفت: همه مردم، دستگاهها و نهادها باید همانند سالهای دفاع مقدس با یکدیگر همکاری داشته باشند تا بتوانیم از این وضعیت خارج شویم.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: در هر زمان مشکلاتی برای ملت ها و جوامع بوجود آمده است و برخورد انسان با این مشکلات اجتناب ناپذیر است. وی گفت: مطمئن هستم که با همت، جهاد، اخلاص و ایثارگری که مردم دارند صد درصد می توانیم بر این بحران اقتصادی که بیشتر سیاسی است پیروز شویم.
جنتی خاطرنشان کرد: شاید بعضی از مردم فکر کنند مسئولین از این اتفاقات بی خبر هستند اما این در حالی است که همه مسئولین جلساتی را برای حل این مشکلات برگزار می کنند و تمام قوا ودر راس آن مقام معظم رهبری درگیر این مسائل هستند. امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه این موج گذراست گفت: برای مواجهه با این مشکل نیاز
به اقتصاد مقاومتی داریم و البته باید در این مسیر به خدا نیز توکل کرد.
وی با بیان اینکه همه چیز از جمله گرما و سرما و همچنین گرانی به دست خداست گفت: صرفه جویی یکی از راههای مقابله با این مشکلات است. خطیب جمعه تهران با بیان اینکه ما هنوز درک نکرده ایم که در چه شرایطی قرار داریم گفت: با توجه به شعارهای اقتصادی سالهای گذشته که رهبر انقلاب فرمودند انتظار می رفت بیشتر از این صرفه جویی شود. با عدم اسراف در زندگی می تواند بر خیلی از مشکلات اقتصادی فائق آمد و در این شرایط باید به اندازه مصرف کرد.
جنتی در ادامه رسیدگی به قشر محروم جامعه را در ماه مبارک رمضان خواستار شد و گفت: در شرایط کنونی باید از تولیدات داخلی خودمان بیشتر استفاده کنیم. امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: در گذشته گزارشاتی به دست ما می رسید که برخی مسئولین با اینکه برخی اجناس در داخل کشور وجود داشت جنس هایی را از خارج وارد می کردند تنها به خاطر حق دلالی که البته نمی دانم امروز نیز این قضیه ادامه دارد یا خیر.
وی با اشاره به بحران مردم بحرین گفت: شرایط ما به لحاظ اقتصادی و مسائل دیگر بهتر از شرایط مردم بحرین است.
جنتی همچنین با اشاره به روز خبرنگار از اصحاب رسانه خواست تا به جای اخباری که ایجاد بدبینی و شایعه در کشور می کند اخباری را منتشر کنند که موجب گرایش به ارزشها در جامعه می شود.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: در هر زمان مشکلاتی برای ملت ها و جوامع بوجود آمده است و برخورد انسان با این مشکلات اجتناب ناپذیر است. وی گفت: مطمئن هستم که با همت، جهاد، اخلاص و ایثارگری که مردم دارند صد درصد می توانیم بر این بحران اقتصادی که بیشتر سیاسی است پیروز شویم.
جنتی خاطرنشان کرد: شاید بعضی از مردم فکر کنند مسئولین از این اتفاقات بی خبر هستند اما این در حالی است که همه مسئولین جلساتی را برای حل این مشکلات برگزار می کنند و تمام قوا ودر راس آن مقام معظم رهبری درگیر این مسائل هستند. امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه این موج گذراست گفت: برای مواجهه با این مشکل نیاز
شرایط ما به لحاظ اقتصادی و مسائل دیگر بهتر از شرایط مردم بحرین است.
وی با بیان اینکه همه چیز از جمله گرما و سرما و همچنین گرانی به دست خداست گفت: صرفه جویی یکی از راههای مقابله با این مشکلات است. خطیب جمعه تهران با بیان اینکه ما هنوز درک نکرده ایم که در چه شرایطی قرار داریم گفت: با توجه به شعارهای اقتصادی سالهای گذشته که رهبر انقلاب فرمودند انتظار می رفت بیشتر از این صرفه جویی شود. با عدم اسراف در زندگی می تواند بر خیلی از مشکلات اقتصادی فائق آمد و در این شرایط باید به اندازه مصرف کرد.
جنتی در ادامه رسیدگی به قشر محروم جامعه را در ماه مبارک رمضان خواستار شد و گفت: در شرایط کنونی باید از تولیدات داخلی خودمان بیشتر استفاده کنیم. امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: در گذشته گزارشاتی به دست ما می رسید که برخی مسئولین با اینکه برخی اجناس در داخل کشور وجود داشت جنس هایی را از خارج وارد می کردند تنها به خاطر حق دلالی که البته نمی دانم امروز نیز این قضیه ادامه دارد یا خیر.
وی با اشاره به بحران مردم بحرین گفت: شرایط ما به لحاظ اقتصادی و مسائل دیگر بهتر از شرایط مردم بحرین است.
جنتی همچنین با اشاره به روز خبرنگار از اصحاب رسانه خواست تا به جای اخباری که ایجاد بدبینی و شایعه در کشور می کند اخباری را منتشر کنند که موجب گرایش به ارزشها در جامعه می شود.
اشتراک در:
پستها (Atom)